HÍVJ MINKET: +36 30 929 8638

Mire van szüksége az autódnak?

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.
*Extrán szennyezett gépkocsikra és jeep-egyterű kocsikra 20% felárat számolunk fel.

Teljeskörű KÜLSŐ tisztítás

4.700 Ft

Teljes külső tisztítás, bogároldás, viasz, felni tisztítás, gumi ápolás, falcok kitörlése.

Teljes KÜLSŐ-BELSŐ tisztítás

7.300 Ft

Teljeskörű külső tisztítás plusz porszívózás, portalanítás, ablakok oldószeres tisztítása, szellőzők portalanítása

Kerámia kezelés

kérd ajánlatunkat

A legtartósabb védelem amivel egy autó rendelkezhet. Bővebb infó a KERÁMIA KEZELÉS menüpontban.

Ózon kezelés

9.700 Ft

Az ózon teljesen biztonságos, 100% vegyszermentes fertőtlenítő hatású vegyület ami nem csak a klímát hanem a jármű egész utasterét fertőtleníti és egyben szagtalanítja. Az ózon nem hagy hátra maradványszert, nem tesz kárt az autó elektromos rendszereiben, nem hagy foltot a kárpiton. A kezelés után rövid idő alatt önmagától tiszta oxigénné alakul.

A rendszeres – évente legalább 2 alkalom- fertőtlenítés nagyon fontos mert az autók belső terét gyakorlatilag ellepik az olyan baktériumok, mint a kellemetlen bélproblémákat okozó E. coli, vagy az ételmérgezéshez hasonló tüneteket okozó Bacillus cereus. A kutatók ezeken kívül Staphylococcusokat és különböző fajtájú penészgombákat is találtak a gépkocsikban.

 

Nano waxolás

20.000 Ft-tól

Az autó waxolása után autójának fényezésére egy extra réteg kerül, amely nemcsak ragyogó fényt biztosít, hanem a lemosott, lepolírozott felületet tartósan konzerválja is. A réteg egy lakkszerű, vékony ám a teflonhoz hasonlóan tartós anyag, amely megvédi autóját a későbbi behatásoktól is. Észre fogja venni, hogy nemcsak a fénye lesz szép, de mosás, vagy eső után a víz lepereg autójáról. A jelenlegi vízben rengeteg a klór, emiatt hamar vízkő képződik az ottmaradó mosás után. Ezen is segít a wax, hiszen a fényes speciális rétegen esélye sincs megmaradni a vízkőnek.

A waxolás csak abban az esetben lesz látványos, ha az autó fényezése karc-, és pormentes. A nem megfelelően, vagy egyáltalán nem lepolírozott fényezés lewaxolása nem ad megfelelő eredményt

Klíma tisztítás

7.300 Ft

A tisztításra minden évben legalább kétszer szükség van véleményünk szerint. A klíma rendszerben lerakodott szennyeződések karos hatással lehetnek a szervezetünkre, és ezeket a baktériumokat belélegezzük vezetés közben.

Polírozás

18.000 Ft-tól

A mai világban egyre szélesebb a polírozás palettája. Nálunk megtalálható az alap fényesítő polírozás és az apró karcokat is eltüntető Fényezés korrekciós polírozás is. Lehetőség van 1-2-3 lépcsős polírozásra is és természetesen a polírozás után mindenképp szükség van a waxolásra, hogy megvédjük a kocsink polírozás utáni állapotát. Persze csodákat mi se tudunk tenni az autó fényezésével, ha mar nincs rajta lakk vagy az eredti szín. Akkor csak a fényezés segít. Folyamatosan kepézzük magunkat es mindig a legfejlettebb anyagokkal dolgozunk ,többek között Német, Svájci, Olasz és Amerikai anyagokkal. Így szinte biztosan állíthatjuk, hogy mindig megtaláljuk minden autóhoz a legmegfelelőbb anyagot és kollegáink a legnagyobb oda figyeléssel és többéves tapasztalattal kezelik autóját.

Kemény wax

7.500 Ft-tól

Ez a bevonat egy speciális bevonat, mely jobban megvédi a kasztnit a külső behatásoktól, pl.: UV sugárzás, ki fakulás, kisebb hajszál karcoktól, enyhíti a bogár beleégés, fagyanta rárakodásának mértékét.

Ezt a műveletet 100%ban egy speciális géppel végezzük. Már a Wax felvitele is géppel történik, miután alaposan beledolgozzunk az anyagot a felületbe, meghatározott ideig rajta hagyjuk, majd egy durva koronggal távolítjuk el. Végül egy puha erre a célra kifejlesztett ronggyal áttöröjük a felületet és megkapjuk a várt FÉNYES felületet!

Motorkozmetika

2.300 Ft

Sokan csak akkor döbbennek rá, hogy milyen állapotban van az autó motortere amikor eladásra kerül az autó és megnézi a leendő vevő és ekkor szembesül egy  olajos, extrán szennyezett felülettel.

Ennek elkerülésé érdekében érdemes évente egyszer elvégezni a motor mosást, amit egy speciális vegyszerrel befújunk. Ez az anyag azonnal elkezd dolgozni és akar szemmel láthatóan feloldja a motortérre rárakódott olajos, zsíros szennyeződéseket. Természetesen itt is átmossuk a motor es a kasztni felületet es végül magasnyomású hidegvizes borotválóval lemossuk es végül a tiszta felületet szárazra toroljuk, kifújjuk sűrített levegővel es amennyiben az ügyfél szeretne speciális (Nem szilikonnal) motor ápoló anyaggal leápoljuk a motor térben található műanyag felületeket.

Kárpit tisztítás

18.000 Ft-tól

“Elbánunk minden szennyeződéssel”

Kiömlik a kávé vagy az üdítő, csokifoltos az ülés, cigaretta szaga beleivódik  az egész belső felületbe, nálunk ezekre a problémákra is van megoldás. A tisztítás során a szennyeződés mertekéhez szükséges aranyba keverjük be a karpit tisztító anyagot. Puha kefével, szivaccsal tisztítjuk a felületet. Majd vizet spriccelve a felületre géppel ki szívjuk a fellazított szennyeződést. Az ügyfél végül egy teljesen kiszárított es tiszta felülettel szembesül, amikor beleül ismét a kocsijába. És nem utolsó sorban friss illattal szembesül, mert mi illatos vegyszereket használunk a tisztítás során.

Csomagajánlataink

"1"-es KÜLSŐ CSOMAG

4.700 Ft
 • komplett külső mosás
 • vegyszer
 • bogároldás
 • viasz
 • felnitisztítás
 • gumiápolás
 • falcok kitörlése
 • kifújás sűrített levegővel

"2"-es KÜLSŐ-BELSŐ CSOMAG

7.300 Ft
 • "1"-es csomag +
 • porszívózás
 • portalanítás
 • ablakok oldószeres tisztítása
 • szellőzők portalanítása

"3"-as PRÉMIUM CSOMAG

8.300 Ft
 • "2"-es csomag +
 • belső műanyagok ápolása
 • külső műanyagok ápolása
 • light waxolás

"4"-es LUXUS CSOMAG

11.700 Ft
 • "3"-as csomag +
 • belső műanyagok megtisztítása
 • bőr felületek megtisztítása és ápolása
 • light waxolás
Close Menu