HÍVJ MINKET: +36 30 929 8638
citywash

KERÁMIAKEZELÉS 3 ÉV GARANCIÁVAL

Megvetted az autód, majd...

folyamatosan takarítod, garázsban tartod, figyelsz rá, mégis évek múlva foltok, karcok, kopások jelennek meg rajta. Políroztatod, jobb egy kicsit. Waxoltatod, jobb egy kicsit. De nem ér annyit mint új korában, pedig csak pár éves.

Mi lenne ha évekig nem kellene foglalkoznod az autód külsejével?

A kerámia kezelés ezt adja neked. 9H (gyémántkeménységű) bevonatot képez az autódon, mely ellenáll a karcoknak, az UV sugárzásnak, bogár beleégéseknek, fagyanta rárakódásnak stb.

Nézd meg hogy véd az ÜTŐDÉSEK és az eső ellen a kerámia bevonat ->

Mi az a kerámia bevonat?

A kerámia bevonat egy folyékony polimer, amelyet kézzel a jármű külső oldalára kell vinni. A bevonat kémiailag kötődik a jármű gyári festéséhez, ami védelmet nyújt.

A kerámia bevonat egy prémium viasz alternatíva . A kerámia bevonat állandó vagy félig állandó kötést hoz létre a jármű festékével, ami azt jelenti, hogy nem mosódik- vagy nem törik le, és nem igényel ismételt alkalmazást néhány hónap után mint a viasz.

Mit csinál a kerámia bevonat?

Röviden, a kerámia bevonat megvédi az autó külsejét, és a kezelés után sokkal kevesebbszer kell tisztítani, karbantartani az autó külsejét. De ez nem minden, itt vannak a legfontosabb előnyök:

AZ UV KÁROSODÁSTÓL / OXIDÁCIÓTÓL VALÓ VÉDELEM

Ha az autót gyakran tesszük ki a nap sugarainak, akkor a festék oxidálódik, így a festés megkopik. A kerámia bevonat egy olyan felületet képez, mely nem engedi be az UV sugarakat a festékhez, így véd az UV károsodástól és a festék kifakulásától.

VÉDELEM A KÉMIAI FOLTOKTÓL ÉS A MARATÁSSAL SZEMBEN

Az autó másik ellensége a savas szennyező anyagok melyek kémiai reakcióba lépnek a festéssel. A kémiailag ellenálló felület létrehozásával a kerámia bevonat bizonyos szennyezőanyagokat nem enged be a jármű festéséig. Az eredmény az, hogy a gépkocsi ellenáll a festésnek és a maratásnak, feltéve, hogy a szennyeződést időben eltávolítják.

EGYSZERŰ TISZTÍTÁS

A kerámia bevonat egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy hidrofób, ami egy fantáziadús módon azt jelenti, hogy taszíntja a vizet. Ha egy jármű hidrofób kerámia bevonattal rendelkezik, akkor a víz a felületen gyöngy formát alkot és könnyebben legördül a felületről. Ez azt is jelenti, hogy az iszap és a szennyeződés nem az autó festékéhez tapad, így könnyebb a tisztítása.

ELKÉPESZTŐEN FÉNYES FELÜLET

A jó kerámia bevonat növeli az autó festékének fényvisszaverő tulajdonságait, növeli a festék mélységét és tisztaságát. Így az autó ragyagóbb, fényesebb, hiszen több felületen tudja visszaverni a beérkező fényeket. Ha csillogó és mindig tiszta autót szeretnél, minimális erőbefektetéssel, keress minket.

Szolgáltatások

  • Autómosás
  • Csomagajánlatok
  • Kerámia kezelés
  • Polírozás
  • Updates

Rólunk

Close Menu