HÍVJ MINKET: +36 30 929 8638
citywash

KERÁMIAKEZELÉS AKÁR 2 ÉV GARANCIÁVAL

Kerámia bevonat technológia

Röviden, a kerámia bevonat megvédi az autó külsejét, és a kezelés után sokkal kevesebbszer kell tisztítani, karbantartani az autó külsejét. De ez nem minden, itt vannak a legfontosabb előnyök:

UV és OXIDÁCIÓTÓL VALÓ VÉDELEM

Ha az autót gyakran tesszük ki a nap sugarainak, akkor a festék oxidálódik, így a festés megkopik. A kerámia bevonat egy olyan felületet képez, mely nem engedi be az UV sugarakat a festékhez, így véd az UV károsodástól és a festék kifakulásától.

VÉDELEM A KÉMIAI FOLTOKTÓL ÉS A MARATÁSSAL SZEMBEN​

Az autó másik ellensége a savas szennyező anyagok melyek kémiai reakcióba lépnek a festéssel. A kémiailag ellenálló felület létrehozásával a kerámia bevonat bizonyos szennyezőanyagokat nem enged be a jármű festéséig. Az eredmény az, hogy a gépkocsi ellenáll a festésnek és a maratásnak, feltéve, hogy a szennyeződést időben eltávolítják.

EGYSZERŰ TISZTÍTÁS

A kerámia bevonat egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy hidrofób, ami egy fantáziadús módon azt jelenti, hogy taszíntja a vizet. Ha egy jármű hidrofób kerámia bevonattal rendelkezik, akkor a víz a felületen gyöngy formát alkot és könnyebben legördül a felületről. Ez azt is jelenti, hogy az iszap és a szennyeződés nem az autó festékéhez tapad, így könnyebb a tisztítása.

ELKÉPESZTŐEN FÉNYES FELÜLET​

A jó kerámia bevonat növeli az autó festékének fényvisszaverő tulajdonságait, növeli a festék mélységét és tisztaságát. Így az autó ragyagóbb, fényesebb, hiszen több felületen tudja visszaverni a beérkező fényeket. Ha csillogó és mindig tiszta autót szeretnél, minimális erőbefektetéssel, keress minket.

ELKÉPESZTŐ

NEM HISZED? Higgy a SZEMEDNEK!

Megvéd a szennyeződésektől, a kopásoktól, a karcoktól. Te is meg akarod őrizni az árát az autódnak? Nincs több karc, nincs több kopás, nincs több aggodalom hogy meghúzzák az autódat. Nézd meg az első videót az ÜTÉSTESZTÉRT!

Mi az a kerámia bevonat?

A kerámia bevonat egy folyékony polimer, amelyet kézzel a jármű külső oldalára kell vinni. A bevonat kémiailag kötődik a jármű gyári festéséhez, ami védelmet nyújt.

A kerámia bevonat egy prémium viasz alternatíva . A kerámia bevonat állandó vagy félig állandó kötést hoz létre a jármű festékével, ami azt jelenti, hogy nem mosódik- vagy nem törik le, és nem igényel ismételt alkalmazást néhány hónap után mint a viasz.

“Ahogyan a frissen mosott ruha, tiszta otthon komfortérzetet ad az embernek, ugyanúgy a tiszta autó is, ez a mi hitvallásunk a CityWash-nál.”

ÜGYFÉLVÉLEMÉNY

A kermia kezelésről

A kerámia kezelést azért választottam, mert értékállóvá teszi az autót. Emellett nem mindig van időm arra hogy időt szenteljek rá, és a kerámia kezelés után az autót csak át kell törölni és csillog. Nagyon elégedett vagyok a CITYWASH-al, köszi srácok!
Tóth Gergely Tivadar
Ha őszinte akarok lenni, a karc mentesség miatt választottam. Megláttam a videót, hogy kb csak le kell törölni a karcolást. Munkámból adódóan rengetegszer kell megállnom parkolóházakban és az autó ezeket megsínyli. Kicsit meghúzzák, kicsit megtolják, megkarcolják az autót, amit a kerámia kezelés után csak letörlök. Nagyszerű.
Kiss Erika

Szolgáltatások

  • Autómosás
  • Csomagajánlatok
  • Kerámia kezelés
  • Polírozás
  • Updates

Rólunk

Close Menu