autómosó, autómosás , polírozás, polírozó, autókozmetika
Gresham Autómosó | A tiszta autó nem egy állapot. Az egy életforma. Gresham Autómosó
KERÁMIA BEVONAT

A hosszútávú befektetés, ha az autód védelméről van szó!

részletek
Nyomj egy Like-ot az oldalunkra, hogy ne maradj le ajánlatainkról!

https://hu-hu.facebook.com/CitywashBudapest

részletek

Makulátlan autó?!

 

 

Makulátlan autó csak a szalonokban létezik. Akik rendszeresen használják a kocsijukat, tudják, a tisztaság az autó esetében nem tart sokáig, időről időre gondoskoskodni kell róla, hogy autónk is ápolt legyen. Ahogyan a frissen mosott ruha, tiszta otthon komfortérzetet ad az embernek, ugyanúgy a tiszta autó is, ez a mi hitvallásunk a CityWash-nál. Sokkal jobb érzés egy rendszeresen takarított járművel közlekedni, mint egy olyannal, ami már kívülről is arról árulkodik, ritkán fordítanak időt a tisztántartására.

 

Az üzletembereknek különösen fontos, milyen autóval járnak, és hiába az értékes, státuszt képviselő gépkocsi, ha az sáros, koszos. Az üzleti megjelenés része kell, hogy legyen a „patyolat” autó, magabiztos érzést ad egy ilyen kocsival érkezni egy meetingre, fontos tárgyalásra, állásinterjúra.  Persze, nem csupán a céges autókra kell gondolnunk. Magánéletünkben is adódhat számos olyan esemény, aminél járművünk megjelenése is sokat számít, legyen az egy randevú, esküvő vagy osztálytalálkozó. A fontos programok előtt természetes, hogy az ember lemosatja az autóját, de ha ezt a luxust a szürke hétköznapokon is megengedjük magunknak, máris jobb érzés lesz hétfőn munkába indulni az autónkkal. Műszaki vizsgáztatásra is ajánlott minél tisztább autóval érkezni, bár  pontot nem vonnak le koszos kocsiért, de ki nem mondott illemszabály ez.

 

Sokan nem szívesen bízzák autómosókra a járművük tisztítását, mert félnek attól, hogy egy gépi mosás kárt tehet a fényezésben. A Citywash-nál úgy törődünk autóddal, mintha a sajátunk lenne, és kizárólag kézi mosással szabadítjuk meg a szennyeződésektől. Ha számodra nem csak a külső megjelenés a fontos, autód belső takarítását is vállaljuk, a makacs foltoktól és szagoktól sem riadunk vissza. Bár makulátlan autó csak a szalonban van, ha minket választasz, a Te kocsid is lehet szalon állapotú, az alap mosástól a felsőkategóriás autómosásig vállaljuk a gépkocsi rendszeres tisztítását! Sosem tudhatjuk, mit hoz az élet, és ki fog az autónkban ülni, ezért fontos, hogy rendszeresen profikra bízzuk a járművet, így nem érhet minket meglepetésként egy váratlan utas sem! Szeretnéd, hogy autódat szakértők ápolják? Ha a válasz igen, válaszd a CityWash-t Budapest négy különböző pontján, tartozz Te is elégedett ügyfeleink közé!