autómosó, autómosás , polírozás, polírozó, autókozmetika
Gresham Autómosó | A tiszta autó nem egy állapot. Az egy életforma. Gresham Autómosó
KERÁMIA BEVONAT

A hosszútávú befektetés, ha az autód védelméről van szó!

részletek
Nyomj egy Like-ot az oldalunkra, hogy ne maradj le ajánlatainkról!

https://hu-hu.facebook.com/CitywashBudapest

részletek

Lámpa polírozás

Autójának matt fényszóróit magas szakmai tapasztalattal akár újszerű állapotúra tudjuk felújítani.

 

A korszerű autókba épített fényszórók fényerejük, fényük és elektronikájukat tekintve különbözőek azonban abban megegyeznek, hogy a külső burkolatuk egységesen polikarbonátból készül. Ennek a műanyagnak pozitív jellemzője, hogy relatíve hőálló, kemény, ezáltal karcálló.

Számos előnyös tulajdonsága mellett negatívumként viszont fel lehet hozni, hogy többek között az UV sugárzás hatására felülete  matt lesz. A matt felület egyrészről esztétikailag sem előnyös, másrészről problémát jelent a fényszóróból kijutó fénymennyiség szempontjából is, ugyan is az újkori állapothoz képest negyedére is csökkenhet a fénymennyiség. Ez a folyamat viszonylag lassú, több hónap lefolyású, ezért is inkább a lámpa búra külsejére lesznek figyelmesek az autó tulajdonosok, mint sem a lecsökkent fényerőre. Legkésőbb a műszaki vizsgáztatásnál szembesülünk a problémával, mert a sikeres műszaki vizsga kizáró tényezője a nem megfelelően beállított, vagy az opálos fényszóró.

 

Erre a problémára több megoldás létezik:

Vásárolhat vadonatúj lámpákat.Ilyenkor a költségekhez hozzá kell számolni a csere munkadíját is,bár néhány típusnál házilag is megoldható a beszerelés,valamint a fényszórók csere utáni beállítását is.Azonban nem kell feltétlenül cserélni az olykor méreg drága fényszórókat,mert megoldásként választhatja szolgáltatásunkat is, amelynek lényege, hogy a fényszórókat megbontás és kiszerelés nélkül újítjuk fel.

 

A fényszóró polírozás menete röviden:

 

Szemrevételezés után tapasztalatunk és a típus ismerete alapján első lépésben a felületek vizes csiszoláson esnek át majd több fokozatban polírozzuk a felületet.

Viszont, amennyiben csak ennyit csinálnánk,akkor pár hét eltelte után ismét olyan állapotba kerülne a fényszóró, mint felújítás előtt, ezért szükséges még egy befejezö UV sugárzásnak is ellenáló réteg felvitele is.

Minden esetben kizárólag erre a célra kifejlesztett minőségi anyagokkal dolgozunk nagy figyelemmel a technológiai lépésekre.

 

 

képek