KERÁMIA bevonat AKÁR 2 ÉV GARANCIÁVAL

Kerámia technológia

A bevonat megvédi az autó külsejét, a kezelés után sokkal kevesebbszer kell, karbantartani az autó külsejét. De ez nem minden, íme a legfontosabb előnyök:

UV és OXIDÁCIÓTÓL VALÓ VÉDELEM

Ha az autót gyakran tesszük ki a nap sugarainak, akkor a festék oxidálódik, így a festés megkopik. A kerámia bevonat autóra egy olyan felületet képez, mely nem engedi be az UV sugarakat a festékhez, így véd az UV károsodástól és a festék kifakulásától.

VÉDELEM A KÉMIAI FOLTOKTÓL ÉS A MARATÁSSAL SZEMBEN​

Az autó hasonlóan komoly ellenségei a savas szennyező anyagok, melyek kémiai reakcióba lépnek a festék anyagával. Az általunk létrehozott, kémiailag ellenálló felület bizonyos szennyező anyagokat fényszűrő hatásához hasonlóan nem engedi le a festékig. Az eredmény az, hogy a gépkocsi ellenáll az illetéktelen festésnek és a maratásnak, feltéve, hogy a szennyeződést időben eltávolítják.

SOKKAL EGYSZERŰBB MOSÁS

A kerámia bevonat egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy taszítja a vizet. Ha egy járművön  hidrofób kerámia bevonat van, akkor a víz a felületen gyöngy formát alkot és könnyebben legördül a felületről. Ez azt is jelenti, hogy az iszap és a szennyeződés nem az autó festékéhez (vagy az azokban létrejövő repedésekbe) tapad, így könnyebb a mosása.

ELKÉPESZTŐEN FÉNYES FELÜLET​

A professzionális bevonat növeli az autó gyári festésének fényvisszaverő tulajdonságait is, növeli a festék fizikai mélységét és tisztaságát. Így az autó ragyogóbb, fényesebb, hiszen több felületen tudja visszaverni a beérkező fényeket.

Ha csillogó és mindig tiszta autót szeretnél minimális erőbefektetéssel – keress minket!

KÉTELKEDSZ? Higgy a SZEMEDNEK!

A kerámia bevonat megvédi autódat a szennyeződésektől, a kopásoktól, a karcoktól. Nincs több karc, kopás, vagy aggodalom hogy meghúzzák az autót. Nézd meg az általunk is elvégzett ÜTÉSTESZTET…

Miért jó a kerámia bevonat autóra?

A kerámia bevonat egy folyékony polimer. Ez a speciális anyag kémiailag kötődik a jármű gyári festéséhez. Állandó vagy félig állandó kötést hoz létre a jármű festékének felületével, így nem lemosható, nem letörölhető. Tartóssága miatt nem igényel ismételt alkalmazást, vagy bármilyen kezelés – akár néhány hónap után – mint a viasz. 

 

“Ahogyan a frissen mosott ruha, vagy a tiszta otthon komfortérzetet ad az embernek, úgy hat mindenkire a tiszta autó élménye.” (CityWash)

ÜGYFÉLVÉLEMÉNY

A kerámia kezelés és bevonat

A kerámia bevonat azért érdekes, mert értékállóvá teszi az autót. Emellett nem mindig van időm arra hogy időt szenteljek rá, és a kerámia bevonat után az autót csak át kell törölni és csillog. Nagyon elégedett vagyok a CITYWASH-al, köszi srácok!
Tóth Gergely Tivadar
Ha őszinte akarok lenni, a karc mentesség miatt választottam. Megláttam a videót, hogy kb csak le kell törölni a karcolást. Munkámból adódóan rengetegszer kell megállnom parkolóházakban és az autó ezeket megsínyli. Kicsit meghúzzák, kicsit megtolják, megkarcolják az autót, amit a kerámia kezelés után csak letörlök. Nagyszerű.
Kiss Erika